Years 11 & 13 November Mock Examination Timetable

Lesson	Monday 7 th November	Tuesday 8 th November	Wednesday 9 th November	Thursday 10 th November	Friday 11 th November			
1	REAL EXTERNAL EXAM November GCSE Maths re-sit 1MA1 3F 1hr 30mins 09.30 – 11.00	GCSE Combined Science - Biology Paper 1 1hr 15mins 09:10 – 10:25	iMedia Unit R081 1hr 15mins 09:10 – 10:25	GCSE Combined Science - Chemistry Paper 1 1hr 15mins 09:10 – 10:25	Level 3 Btec Sport 2hrs 30mins 09:10 – 11:40			
	Break							
3	GCSE Maths Paper 1 1hr 30mins 11:10 – 12:40 Level 3 Health & Social Care Unit 2 1hr 30mins 11:10 – 12:40	GCSE English Language 1hr 45mins 11:10 – 12:55 A level Maths Paper 1 Pure Maths 2hrs 1110 - 1310	GCSE Maths Paper 2 1hr 30mins 11:10 – 12:40	GCSE English Literature 2hrs 15mins 11:10 – 13:25 A-Level Maths Paper 2 Applied Maths 2hrs 1110 – 1310	GCSE Maths Paper 3 1hr 30mins 11:10 – 12:40 A-Level Biology Paper 2 1hr 30mins 11:10 – 12:40			
	LUNCH							
5	A-Level Biology Paper 1 1hr 30mins 13:40 – 15:10 NO STAFF NEEDED / ARRANGEMENTS HANDLED BY YVONNE GCSE History Paper 3 1hr 20 13:40 – 15:00	A-Level Sociology paper 1 . 2hrs 1340 - 1540 A-Level Psychology paper 1 2hrs 1340 - 1540 GCSE Geography Paper 1 1hr 30mins 13:40 - 15:10	GCSE Physical Education Paper 1 1hr 45mins 13:35 – 15:20 Enterprise & Marketing 1hr 30mins 13:35 – 15:05	A-Level Criminology Unit 4 1hr 30mins 13:35 – 15:05				

Years 11 & 13 November Mock Examination Timetable

Lesson	Monday 14 th November	Tuesday 15 th November	Wednesday 16 th November	Thursday 17 th November	Friday 18 th November				
1	GCSE Combined Science - Physics Paper 1 1hr 15mins 09:10 – 10:25	A - Level Media Studies 2hrs 30mins 0915 – 1145	Sports Science Paper 1 1hr 09:10 – 10:10	GCSE German Written Foundation - 1hr 5mins 09:10 – 10:15					
Break									
3	A - Level Further Maths Paper 1 Pure Maths 2hrs 1110 – 1310 Btec Business Studies Paper 1 2hrs 1110 – 1310 GCSE Business Studies 1hr 45mins 11:10 – 12:40	A - Level Sociology paper 2 2hrs 1100 -1300 A Level Business Studies Paper 1 2hrs 1100 -1300	GCSE Media Studies Paper 1 1hr 30mins 11:10-12:40 A - Level Further Maths Paper 2 Statistics 1hr 30mins 1110 - 1240	GCSE Hospitality & Catering 1hr 30mins 11:10 – 12:40 Citizenship 1hr 45mins 11:10 – 12:55					
			LUNCH						
5	GCSE German Listening/Reading Foundation 1hr 20 13:40 – 15:00	A- Level Psychology paper 2 2hrs 1330 - 1530	Yr11 Btec Health & Social Care 1hr 30mins 13:40 – 15:10 GCSE Physical Education Paper 2 1hr 15mins 13:40 – 14:55	Yr11 Btec Travel & Tourism Unit 1 1hr 15mins 13:40 – 14:55					